Privacy

Amistad vof. respecteert de privacy van haar website bezoekers. Alle informatie die u verstrekt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Amistad vof. gebruikt uw gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt. Amistad vof. zal uw gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien dit noodzakelijk is om hun werkzaamheden voor Amistad vof. te kunnen uitvoeren of om te voldoen aan wettelijke eisen.

Amistad vof. maakt gebruik van een programma dat registreert hoe vaak de website wordt bezocht, via welke links dat gebeurt en wat de voorkeuren van u als bezoeker zijn. Amistad vof. gebruikt deze informatie voor het verbeteren van de dienstverlening en zo de inhoud en presentatie van de site aan te passen op basis van uw browsertype of van andere informatie die door uw browser verstuurd wordt. Amistad vof. heeft de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of wijziging te voorkomen van informatie die Amistad vof. ontvangt op haar website. Eventuele aanpassingen van de website kunnen mogelijk leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Deze wijzigingen worden bekendgemaakt op deze pagina.

Een gebakje in een plakje

Ik ben een Gebakje in een Plakje, een Koud Kunstje. Vanuit een in lagen opgebouwde ambachtelijke cake op basis van roomboter, die is omwikkeld met marsepein, laat ik mij direct vanuit de diepvries graag snijden tot een gebakje in een plakje.

Lees meer ...

Contact

Heeft onze website uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over Gebakje in een Plakje, Een Koud Kunstje, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gebakje in een Plakje
E-mail: info@gebakjeineenplakje.nl
Website: www.gebakjeineenplakje.nl