Gebakje in een plakje

Ik ben gebakje in een plakje

Ik ben een gebakje in een plakje, een Koud Kunstje. Vanuit een in lagen opgebouwde ambachtelijke cake, op basis van roomboter, die is omwikkeld met marsepein, laat ik mij direct vanuit de diepvries graag snijden tot een gebakje in een plakje. In de smaakvariant: Rum en Aardbei.

Bij het snijden ben ik nog lekker bevroren, maar laat mij even iets ontdooien om mij dan te serveren bij de koffie, thee of dessert. Ik ben een ware koude smaaksensatie.


Maar naast de in lagen opgebouwde cake omwikkeld met marsepein is er Oma’s-Appelcake en Cranberry cake. Ook deze cake laat zich vanuit de diepvries eenvoudig tot verschillende vormen te snijden om te gebruiken bij een kopje koffie, thee of het dessert.

Met "Koud Kunstje, gebakje in een plakje." zeg ik niets teveel.

Een gebakje in een plakje

Ik ben een Gebakje in een Plakje, een Koud Kunstje. Vanuit een in lagen opgebouwde ambachtelijke cake op basis van roomboter, die is omwikkeld met marsepein, laat ik mij direct vanuit de diepvries graag snijden tot een gebakje in een plakje.

Lees meer ...

Contact

Heeft onze website uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over Gebakje in een Plakje, Een Koud Kunstje, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gebakje in een Plakje
E-mail: info@gebakjeineenplakje.nl
Website: www.gebakjeineenplakje.nl